Președintele Traian Băsescu a participat la înmormântarea tatălui lui Vasile Blaga

Publicat: 16 02. 2014, 20:34
Actualizat: 26 03. 2019, 20:05

Președintele Traian Băsescu a ajuns, duminică, în județul Bihor, pentru a participa la înmormântarea tatălui liderului PDL, Vasile Blaga, care a avut loc în localitatea Petrileni.

Președintele Traian Băsescu a ajuns, duminică la prânz, cu un avion la Oradea, fiind așteptat de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. Cei doi merg către localitatea Petrileni, unde urmează să fie înmormântat Antim Blaga, tatăl președintelui PDL, Vasile Blaga, care a murit, joi seară, la vârsta de 84 de ani.

Traian Băsescu și Emil Boc au ajuns la casa părinților președintelui PDL Vasile Blaga, unde la ora transmiterii acestei știri se află câteva zeci de persoane, prieteni apropiați ai liderului democrat-liberal și familia.

Printre cei prezenți este prefectul județului Bihor, Claudiu Pop, care a adus coroane de flori din partea premierului Victor Ponta, a președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a vicepremierilor Liviu Dragnea și Gabriel Oprea și a ministrului Apărării, Mircea Dușa.

Totodată, în casa părinților lui Vasile Blaga se află și prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu.

Antim Blaga a murit, joi seară, la vârsta de 84 de ani, într-un spital din Oradea. Acesta locuia în satul natal al lui Vasile Blaga, Petrileni, din județul Bihor.