Președintele Traian Băsescu, invitat în prima ediție din noul sezon „După 20 de ani”, duminică, 29 septembrie, la Pro TV

Publicat: 27 09. 2013, 13:31
Actualizat: 29 07. 2014, 17:06

Președintele României, Traian Băsescu, va fi primul din seria invitaților de prestigiu cu care telespectatorii Pro Tv se vor întâlni în noul sezon al emisiunii „După 20 de ani”, care va debuta duminică, de la ora 10:00.

Cristian Leonte, moderatorul emisiunii și jurnaliștii Claudiu Pândaru (directorul editorial Gandul.info) și Cristian Hostiuc (director editorial „Ziarul Financiar”) vor încerca să obțină de la președintele României răspunsuri la întrebările care frământă societatea românească.

Cum toamna se anunță bogată în tensiuni sociale provocate de cele mai variate cauze, președintele României va avea ocazia să-și expună punctul de vedere referitor la problemele care tulbură societatea românească în momentul actual.

Ce se va întampla cu privatizările, cu resursele naturale ale României, dar și pe scena politică a țării? Telespectatorii Pro Tv vor primi răspunsurile la aceste întrebări de la președintele Traian Băsescu, duminică, de la 10:00, la „După 20 de ani”.