Prigoană își extinde afacerile prin cultivarea de cereale și comerț cu animale exotice de companie

Publicat: 16 02. 2012, 10:05
Actualizat: 12 03. 2012, 09:09
Compania de salubrizare Rosal Grup, controlată de omul de afaceri Silviu Prigoană, își va extinde din această primăvară domeniul de activitate prin cultivarea cerealelor și comerțul cu animale exotice de companie.

Compania de salubrizare Rosal Grup, controlată de omul deafaceri Silviu Prigoană, își va extinde din această primăvarădomeniul de activitate prin cultivarea cerealelor și comerțul cuanimale exotice de companie. „E un an greu și încercăm să nedezvoltăm pe noi domenii. Intenționăm să intrăm în domeniulagriculturii, prin cultivarea cerealelor”, a declarat agențieiMEDIAFAX Valentin Dobre, directorul general al Rosal.

El a adăugat că un nou segment pe care va activa Rosal va fi celal comerțului cu animale exotice de companie. „Este vorba deanimale precum șerpi, papagali sau veverițe”, a afirmat directorulRosal. Extinderea obiectului de activitate al Rosal cu cultivareaplantelor și comerțul cu animale de companie a fost operată,potrivit informațiilor publicate la începutul acestui an înMonitorul Oficial.

Rosal Grup a înregistrat în 2008, potrivit datelor disponibilepe site-ul Ministerului Finanțelor, o cifră de afaceri de 129,4milioane lei și un profit net de 5,3 milioane lei. Potrivit datelorde la Registrul Comerțului, Silviu Prigoană deține 60% dinacțiunile Rosal Grup.

Mediafax