Prima persoană arestată pentru că a condus în stare de ebrietate pe o trotinetă electrică

Publicat: 11 01. 2020, 21:57

Dmitry Gromov în vârstă de 28 de ani din Marea Britanie este prima persoană care a fost reținută de Poliție pentru că a condus cu o alcoolemie peste limita legală și ca urmare a accidentat o motocicletă, relatează LadBible.

Bărbatul conducea o trotinetă electrică cu o viteză care depășea cu mult limita legală când a intrat în coliziune cu o moticicletă și a accidentat persoana care conducea moticicleta și un pasager.

Tânărul a pledat vinovat acuzațiilor de conducerea a unui autovehicul în stare de ebrietate pe străzile Londrei și i-a fost interzisă utilizarea trotinetei electrice vreme de 16 luni. 

De asemenea tânărul a trebuit să plătească o despăgubiri celor două victime accidentate în valoare de 3,367.96 Lire sterline.

În Marea Britanie este condusul trotinetelor electrice este ilegal în spațiul public, fiind permis doar pe proprietate privată.

Autoritățile britanice au arestat într-o singură săptămână a anului trecut 100 de persoane pentru condusul trotinetelor electrice în spațiul public.