PRIMA REACȚIE a B1 TV după mărturisirea lui Robert Turcescu că a fost OFIȚER ACOPERIT. Banciu: „Tremura tot, a fost șantajat”

Publicat: 23 09. 2014, 09:29
Actualizat: 23 09. 2014, 17:39

”Am luat cunoștință, odată cu telespectatorii noștri, de mărturisirea făcută de Robert Turcescu privind activitatea sa ca ofițer sub acoperire. Nu este menirea postului nostru de a analiza veridicitatea documentelor prezentate, drept pentru care rămâne mărturisirea lui Robert Turcescu, până la proba contrarie. În acest sens, în mod evident, activitatea sa ca ofițer sub acoperire este incompatibilă cu cea de jurnalist. Dacă informațiile prezentate se confirmă, Robert Turcescu se află în situația de a nu fi respectat prevederile Codului deontologic al jurnaliștilor, postură care este inacceptabilă din punctul nostru de vedere”, se arată în comunicatul B1 TV.

”Așa cum a anunțat Robert Turcescu, colaborarea sa cu postul nostru de televiziune a încetat. Este opțiunea sa, așa cum și subiectele jurnalistice din cadrul emisiunilor sale la B1 TV au fost tot alegerile lui Robert Turcescu”, se mai arată în comunicatul B1 TV.

În seara dezvăluirii, colegul său Radu Banciu a povestit ce s-a întâmplat imediat după ce Turcescu a părăsit studioul: „Tremura tot, e calra că a fost șantajat în ultimul hal”.