Prima victimă a zăpezii. Un angajat al CNADNR a murit în Olt, în timp ce lucra la deszăpezire

Publicat: 25 01. 2014, 16:50
Actualizat: 03 09. 2019, 12:22

Un angajat al CNADNR a murit în această după-amiază în timp ce participa la deszăpezirea drumului național DN 6, în județul Olt. Vestea a fost transmisă comandamentului guvernamental de iarnă de consilierul CNADNR, Florin Dascălu, după videoconferința cu prefecții de la Ministerul de Interne.

„L-au luat colegii, au anunțat ambulanța. Cel mai degrabă, era în stop cardiac. Era în acțiune de deszăpezire”, a anunțat ulterior public Dascălu, după ce secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Raed Arafat, tocmai făcuse bilanțul provoriu potrivit căruia nu exista nicio victimă a zăpezii până la ora 15.00.

„Au fost accidente pe A1, A2, A3. Din fericire nu au fost decese și nu au fost victime grave. O mașină care transportă o echipă pentru prelevare de orgaane s-a oprit între județe. A fost preluată echipa. Există cazuri în Prahova, Sibiu – e în curs de transfer un copil de 1 an și patru luni care trebuie operat -, sunt în curs de rezolvare. Dimineață a fost o tentativă de sinucidere la lacul Colentina. O femeie care s-a aruncat în apă a fost scoasă de un polițist. decesul a fost anunțat din păcate în jurul orei 14.30″, a fost bilanțul lui Arafat.

Bărbatul care lucra la CNADNR este din Slatina și are 52 de ani.