Primăria Sectorului 3 a renunțat la sala polivalentă de 3.000 de metri pătrați din parcul Titan

Publicat: 20 11. 2014, 17:12

Primăria Sectorului 3 a anunțat că a renunțat la proiectul care prevede construirea unei săli polivalente de 1.200 de locuri pe 3.000 mp din Parcul Titan din Capitală. Decizia a fost luată în urma protestelor cetățenilor din zonă.

Instituția spune că a anunțat deja Compania Națională de Investiții (CNI) să se retrage din proiect, investiția de 10 milioane de euro urmând să fie făcută în principal cu bani de la CNI.

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, va căuta alt amplasament pentru sala polivalentă. „În urma mesajelor primite de la cetățeni, Primăria Sectorului 3 a luat decizia să sisteze derularea acestui proiect în Parcul Titan și să analizeze relocarea lui pe un alt teren din sector. Primaria consideră, de asemenea, că o sală multifuncțională de spectacole în Sectorul 3 este un obiectiv necesar și așteptat de cetățeni, dovadă fiind numeroasele mesaje primite în acest sens. Pe de altă parte, una dintre prioritățile majore ale acestui mandat este extinderea spațiului verde, așa cum a fost comunicată în cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale din 2012, prioritate care este avută în vedere permanent”, se arată într-un comunicat trimis de Primăria Sectorului 3 către presă.

După cum a relatat gândul în urmă cu câteva zile, Primăria Sectorului 3 dorea să construiască o sală de spectacole, de aproape 3.000 de metri pătrați, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR). Nemulțumiți de decizia autorităților, locuitorii sectorului 3 au anunțat că vor ieși în stradă, la sfârșitul săptămânii, să protesteze.

În plus, primarul Robert Negoiță a avut o reacție destul de dură la adresa cetățenilor în momentul în care locuitorii sectorului 3 și-a arătat nemulțumirea față de planurile acestuia. „Nu vă place? Mutați-vă din sector!”, a fost mesajul pe care Negoiță le-a transmis cetățenilor.

AICI puteți citi întegral materialul cu planurile pe care Primăria Sectorului 3 le-a avut cu Parcul IOR.