Primarul Bârladului, renumit pentru atacurile sale, către fostul director al spitalului din municipiu: „Mie nu-mi trebuie spital, ieși afară porcule !”

Publicat: 18 10. 2014, 16:35
Actualizat: 02 02. 2019, 19:58

Fostul manager al Spitalului Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, Ștefan Constantinciu, a ținut să facă public comportamentul primarului Constantinescu în ultima zi de mandat:

„La o discuție de comun acord anunțată, am fost cu membrii Comitetului Director în biroul primarului, cerându-i suport pentru reabilitarea Psihiatriei și a TBC-ului. Noi aveam soluții și încercam să le integrăm, să facem un plan de expertizare, de proiectare, de obținere de fonduri și finalizare cu reabilitarea. Lucrurile s-au derulat cam așa: ‘Mie nu-mi trebuie spital de urgență la Bârlad, mie nu-mi trebuie spital, ieși afară porcule!’ , rămânând în sală doar membrii Comitetului Director”, a afirmat Ștefan Constantinciu. 

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Acesta nu este primul atac al primarului din Bârlad, el intrând în atenția opiniei publice după ce, în cursul lunii martie, a amenințat cu moartea o ziaristă pentru că nu i-a plăcut cum a redat o știre. Ulterior, în august, pe o altă ziaristă a trimis-o să-și facă treaba pe centură.