Primarul Capitalei, despre înjurătura cu care a răspuns la o întrebare: „Este o declarație regretabilă. Îmi cer scuze. Am și eu limitele mele”

Publicat: 13 11. 2015, 21:18

Primarul general interimar al municipiului București, Ștefănel Dan Marin, și-a cerut scuze publice, vineri seară, pentru „declarația total nepotrivită” pe care a făcut-o la Europa FM.

Edilul a spus că toate informațiile care veneau dinspre RADET au pus o presiune foarte mare pe el.

„Este o declarație regretabilă. Îmi cer scuze. Am și eu limitele mele”, a spus primarul.

Întrebat dacă i se pare normal ca un primar al unei capitale să aibă o astfel de reacție, acesta a spus că „absolut nu e normal”, adăugând din nou că „este mai mult decât regretabil”.

La întrebarea jurnaliștilor cui îi fusese adresată înjurătura, Ștefănel Dan Marin a răspuns: „Pentru cei de la RADET”, cerându-și scuze inclusiv de la conducerea Regiei.

Primarul general interimar al Capitalei, Ștefănel Dan Marin, a avut o reacție nervoasă, vineri, înjurând atunci când un jurnalist i-a cerut opinia în legătură cu probleme de la RADET și cu furnizarea căldurii în București, în această iarnă.

Edilul interimar al Capitalei, Ștefănel Dan Marin, a fost contactat de un jurnalist Europa FM, care l-a rugat să precizeze care este punctul său de vedere în contextul în care RADET a anunțat din nou că bucureștenii ar putea rămâne fără căldură și apă caldă în aproximativ o săptămână.

„În acest moment nu se poate. Vă rog frumos după-amiază și, dacă se poate, vă răspund cu mare drag”, a răspuns primarul.

Jurnalistul a insistat să primească un răspuns, iar primarul l-a întrebat cum a motivat președintele CA al RADET declarația pe care a făcut-o: „Și cum a motivat, domle, această declarație? Că sunt și eu curios. (…) Acolo vorbim de un buget de investiții, nu vorbim de subvenție pe care în momentul de față au luat-o și în avans”.

În momentul în care reporterul l-a rugat să repete o informație, precizând că nu a înțeles, primarul general interimar a răspuns printr-o înjurătură, după care a închis.