Primarul Gheorghe Falcă a fost transportat LA SPITAL după discuțiile de la GUVERN: Din cauza PRESIUNII prea mari

Publicat: 31 01. 2019, 19:18
Actualizat: 25 03. 2019, 18:54

În noaptea de miercuri spre joi, după discuțiile pe care le-a avut alături de alți primari din țară cu premierul Dăncilă și cu ministrul Finanțelor pe tema alocărilor bugetare, s-a simțit rău, a declarat Gheorghe Falcă, corespondentului Mediafax.

Primarul Aradului a avut tensiunea prea mare și a sunat la 112.

Echipajul medical ajuns la hotelul la care era cazat Gheorghe Falcă și a luat decizia de a-l transporta la Spitalul Universitar din București, pentru îngrijiri medicale. După ce a fost stabilizat, joi dimineața, Falcă a fost externat, iar la ora transmiterii acestei știri, el se află la Arad, într-o perioadă de recuperare.

Primarul Aradului a afirmat, joi, corespondentului Mediafax, că s-a simțit rău din cauza presiunii prea mari la care a fost supus în ultimele zile.

„Din cauza presiunii prea mari am ajuns la spital. M-au stabilizat și m-am întors acasă, la Arad. Acum sunt într-o perioadă de recuperare. Miștocăria și nedreptatea m-au afectat. Răutate așa multă ca în ultimele două zile nu am văzut niciodată, felul în care a vorbit domnul Teodorovici cu noi. La ce gaură de bani au, nu au cum să ne asculte. Noi mai încercăm în Parlament, dar nu cred că parlamentarii PSD vor fi atât de curajoși ca și primarii PSD„, a declarat Falcă.

Nu este pentru prima oară când primarul Aradului ajunge la spital în urma unor perioade stresante. În decembrie 2018 a fost internat trei zile la Spitalul Județean din Arad, cu simptome similare, medicii nereușind să-i pună un diagnostic precis.

Primarii de municipii, reuniți în Asociația Municipiilor din România, au mers, miercuri, la Guvern pentru că nu au primit niciun răspuns din partea Ministerului Finanțelor pe solicitarea ca administrația locală să primească o treime din bugetul național.

Foto: Hepta