Primarul unui oraș din Bulgaria a murit în timp ce participa la reality show-ul tv „Survivor”

Publicat: 21 09. 2018, 15:19
Actualizat: 21 09. 2018, 15:19
Primarul orașului bulgar Radnevo, Noncho Vodenicharov, a murit în urma unui atac de cord sâmbătă, pe o insulă din arhipelagul Filipine, unde participa la reality show-ul de televiziune "Survivor", informează agenția de presă Sofia News.

Primarul orașului bulgar Radnevo, Noncho Vodenicharov, a murit în urma unui atac de cord sâmbătă, pe o insulă din arhipelagul Filipine, unde participa la reality show-ul de televiziune „Survivor”, informează agenția de presă Sofia News.

Potrivit lui Liubomir Neykov, coproducător al versiunii bulgare a show-ului de televiziune „Survivor”, pe insula unde aveau loc filmările exista un medic care verifica starea de sănătate a participanților înainte de fiecare episod al emisiunii, iar Vodenicharov nu a dat semne că nu s-ar fi simțit bine.

Noncho Vodenicharov, în vârstă de 54 de ani, era la cel de-al doilea mandat ca primar al orașului Radnevo. Vodenicharov era cunoscut pentru spiritul său de aventură. În tinerețe, el a apărut în mai multe filme, devenind ulterior cântăreț.

„Survivor” este un concurs tv de tip reality show, produs în numeroase țări din lume. În timpul emisiunii, concurenții sunt izolați într-un spațiu sălbatic, privați de orice confort sau utilități, fiind nevoiți să lupte pentru supraviețuire. Sistemul concursului impune eliminarea, pe rând, a participanților, până când, la final, unul singur este declarat „Supraviețuitor absolut”. Formatul emisiunii „Survivor” a fost creat în 1992, de omul de televiziune Charlie Parsons, și a fost difuzat pentru prima oară la televiziunea suedeză, în 1997, sub titlul „Expedition: Robinson”.

Mediafax