Primele declarații ale martorilor la tragedia din Brănești. Ce s-a întâmplat înainte ca femeia și cei trei copii să fie loviți de tren

Publicat: 17 08. 2017, 13:59
Actualizat: 18 08. 2017, 08:22

Atât cei din localitate, cât și fratele femeii susțin că nu aceasta nu ar fi avut probleme cu soțul său și că nu ar fi fost însărcinată.

„Nu știu, nu avea (n.r – supărări, nemulțumiri). Se înțelegea bine cu bărbatul, avea trei fete. Nu (n.r – era însărcinată). Nicăieri (n.r – nu lucra). Stă în Ferentari, în Rahova. Am primit zece telefoane, ‘du-te bă repede că este sora ta’. O cheamă Nedelcu Alexandra. Se înțelegea bine cu bărbatul ei”, a declarat fratele femeii.

„Șotul ei i-a adus aici, la mama ei. Nu aveau probleme, cred că nu a văzut trenul. Își iubea copiii. Nu avea cum să fie însărcinată”, a declarat o femeie de la fața locului.

„Soțul își iubea copiii”, a declarat un alt bărbat din localitate.

Potrivit unui alt martor, femeia și cei trei copii ar fi apărut pe șinele de tren venind din pădure.

„Au ieșit din pădure. Mecanicul a zis că i-a apărut toată familia în față și că nu a putut să îi evite”, a declarat un alt bărbat.

Pe de altă parte, un preot venit la fața locului a declarat că „nu va face o slujbă pentru sinucigași”. În momentul în care reporterii i-au atras atenția că cei mici nu ar fi avut cum să își dorească să moară, preotul a spus că nu se poate arunca în a trage concluzii.

„Nu voi face o slujbă pentru sinucigași. Încă nu am toate datele, nu pot să mă arunc în a trage concluzii sau să fac ceva”, a spus preotul.

Femeia alături de cei trei copii ai săi au fost spulberați de un tren care circula cu 160km/h pe ruta București-Constanța. Potrivit primelor informații ar fi vorba de un act suicidal, anchetatorii găsind un bilet de adio. „Îmi pare rău, nu mai suportam”, sunt cuvintele scrise, cel mai probabil de mama în vârstă de 30 de ani.

Potrivit portalului instanțelor de judecată, Alexandra Braunstein, tânara care a murit joi în tragicul incident feroviar, a depus o cerere de divorț în decembrie 2008. Ulterior, ea a renunțat la judecată.

Femeia l-a chemat în judecată pe soțul ei, George Braunstein, la Judecătoria Sectorului 5, în decembrie 2008, însă trei luni mai târziu, în feburarie 2009, procesul a încetat, după ce tânara a renunțat la acțiunea în instanță.