Primul liberal care le cere lui Blaga și Gorghiu să plece

Publicat: 05 06. 2016, 23:10
Actualizat: 06 06. 2016, 11:09

”Conducerea PNL este principalul vinovat pentru dezastrul alegerii Gabrielei Firea în funcția de primar general. Mă aștept la un tsunami de revoltă și furie a alegătorilor de dreapta împotriva acestei conduceri lamentabile. Gorghiu și Cezar Preda au avut chiar nerușinarea de a spune că Nicușor Dan e complicele și iepurașul PSD-ului. Declarațiile lui Cezar Preda și Gorghiu cum că Nicușor Dan ar fi iepurașul și complicele PSD-ului apar acum drept ceea ce sînt: nerușinate imbecilități”, a scris Paleologu pe Facebook după anunțarea rezultatelor exit-pollurilor.

”Dacă PNL vrea să mai aibă o șansă de a conta, conducerea partidului trebuie să plece. Toată. Și nici unul dintre autorii acestei rușinoase -și meritate- înfrîngeri nu mai are ce căuta la toamnă pe listele electorale din București. Prezența lor pe liste ar fi încă o insultă la adresa bucureștenilor”, a adăugat el.

Cătălin Predoiu a anunțat, duminică seara, că dacă se confirmă rezultatele prezentate de exit-poll-uri, potrivit cărora este pe locul trei la numărul de voturi obținute pentru Primăria București, își va depune mandatul din funcția de președinte PNL București.

Potrivit unui exit-poll CURS, realizat la comanda TVR, Gabriela Firea a primit cele mai mult voturi și va deveni primarul Capitalei, obținând 42,4% din sufragii , urmată de Nicușor Dan cu 29,8% din voturi și Cătălin Predoiu cu 12,03%.