Prințul Edward, Duce de Kent, este așteptat, luni, în satul Sibiel, județul Sibiu

Publicat: 14 05. 2012, 15:09
Actualizat: 14 05. 2012, 15:09

Prințul Edward, Duce de Kent, membru al familiei regale din Marea Britanie, este așteptat, luni, în satul Sibiel, județul Sibiu, alături de o delegație formată din oameni de cultură, care urmează să viziteze mai multe obiective turistice și să deguste din produse tradiționale.

Conform programului anunțat, Ducele de Kent este așteptat la Sibiel în cursul zilei de luni, urmând să fie întâmpinat cu pâine și sare de un alai de tineri călare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Prințul Edward va vizita mai multe obiective turistice din localitate, printre care Muzeul de Icoane, vechea biserică și câteva case istorice.

Potrivit reprezentanților Asociației „Sibiel 2001”, care au lansat invitația prințului, acesta va degusta și produse tradiționale din zonă.

Din delegația care îl însoțește pe Ducele de Kent fac parte Jessica Luke Douglas, apropiată a Casei Regale a Marii Britanii și președinte al Fundației Mihai Eminescu Trust, Jeremy Amos, arhitect din Londra, specializat în restaurarea de case, Caroline Fernolend, vicepreședintele Mihai Eminescu Trust, și Victor Rădulescu, președinte PressTour FIJET România.

Prințul Edward, Duce de Kent, este membru al familiei regale britanice, nepot al regelui George al V-lea al Regatului Unit. El deține titlul de Duce de Kent din 1942.