Procurorii au prelungit interdicția de a părăsi localitatea pentru Ioan Avram Mureșan

Publicat: 15 02. 2012, 11:29
Actualizat: 28 02. 2012, 15:52
Fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Mureșan s-a prezentat, astăzi, la sediul Direcției Naționale Anticorupție, unde a fost citat în legătură cu dosarul în care este cercetat alături de Decebal Traian Remeș și omul de afaceri Gheorghe Ciorbă.

 

Procurorii anticorupție l-au înștiințat, astăzi, pe Ioan Avram Mureșan, că i-au prelungit interdicția de a părăsi localitatea, decizie care, potrivit declarației fostului ministru al Agriculturii, are aceeași motivare, respectiv că ar exista indicii că ar vrea să fugă din țară.

"Este cea mai mare jignire. Este țara mea, nu a lui Băsescu. Nu vreau să fug din țară. Cum să plec ?! Cred că este mândru domnul procuror", a declarat Mureșan la ieșirea din sediul Direcției Naționale Anticorupție.

Fostul demnitar, care este cercetat alături de Decebal Traian Remeș și omul de afaceri Gheorghe Ciorbă, a adăugat că i-a cerut procurorului să-i arate probele de la dosar împotriva sa. "L-am întrebat de ce nu mi se arată și mie probele. Am întrebat dacă trebuie să mai aștept un episod la televizor", a adăugat Ioan Avram Mureșan.

Înainte de întâlnirea cu procurorii anticorupție, Mureșan spunea că ceea ce se întâmplă în acest caz "este o încercare disperată a procurorilor pentru a salva situația".

Mai multe știri pe www.mediafax.ro