Procurorii DIICOT au oprit un bărbat și l-au pus să deschidă bagajele pe care le avea cu el. Ce au descoperit când s-au uitat înăuntru

Publicat: 22 12. 2014, 16:23

Potrivit unui comunicat al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, procurorii de la Serviciul Teritorial Constanța, împreună cu ofițeri de poliție judiciară de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, au organizat, sâmbătă, o acțiune de prindere în flagrant a unui bărbat de 50 de ani din Constanța, care transporta, ascunse în bagaje, droguri de mare risc.

Conform sursei citate, bărbatul este suspectat că vineri a introdus în România, în scopul vânzării, trei pachete cu 1.024,36 de grame de cocaină, pe care a transportat-o până la Constanța, fiind prins în timp ce cobora dintr-un autocar de transport internațional de persoane.

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore pentru introducerea în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc, ulterior fiind dus la Tribunalul Constanța, care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.