PROGNOZĂ METEO. Cum va fi VREMEA în ultima săptămână din luna februarie

Publicat: 26 02. 2013, 15:01
Actualizat: 29 07. 2014, 19:28

PROGNOZA METEO arată că în perioada 23 februarie – 1 martie 2013 VREMEA va fi caracterizată prin TEMPERATURI mai ridicate decât în mod normal, în cea mai mare parte a regiunilor, potrivit datelor Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Potrivit PROGNOZEI METEO postate pe site-ul ANM, TEMPERATURA medie din timpul zilei va fi cuprinsă între între minus 2 și maximum 10 grade Celsius, mai mare cu 1 – 6 grade Celsius comparativ cu mediile climatologice, pe întreg teritoriul agricol.

TEMPERATURA maximă a aerului va fi cuprinsă între 1 și 13 grade, la nivelul întregii țări, în timp ce TEMPERATURA minimă a aerului se va situa între minus 4 și 7 grade, în majoritatea zonelor de cultură.

PROGNOZA METEO mai arată că sunt posibile precipitații predominant sub formă de ploaie, îndeosebi în jumătatea de sud a țării, dar și mixte (nr. ploaie, lapoviță și ninsoare) în restul teritoriului, acestea fiind însoțite de intensificări ale vântului. Mai mult, izolat, la începutul intervalului cantitățile de apă pot fi mai însemnate din punct de vedere agricol.