PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în weekend în București, în țară și la munte

Publicat: 26 04. 2012, 14:36
Actualizat: 26 04. 2012, 14:36

ÎN ȚARĂ (vineri): Vremea va fi caldă și predominant frumoasă. Cerul va fi variabil în sudul țării și la munte, unde trecător după-amiaza sunt posibile ploi slabe de scurtă durată. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 28 de grade, mai scăzute pe litoral, iar cele minime se vor situa între 4 și 14 grade, ușor mai ridicate în Dealurile de Vest, dar și posibil mai scăzute în estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de ceață.

ÎN ȚARĂ (sâmbătă): Vremea va fi deosebit de caldă și predominant frumoasă. Cerul va fi variabil la senin și doar izolat, după-amiaza, în extremitatea sudică și la munte vor fi condiții pentru ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări trecătoare, ziua, în sudul țării.Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 30 de grade, mai scăzute pe litoral, iar cele minime se vor situa, în general, între 7 și 15 grade.

LA BUCUREȘTI (vineri): Vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade.

LA MUNTE (vineri): Vremea va fi caldă și predominant frumoasă. Cerul va fi variabil și trecător după-amiaza sunt posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului va fi în creștere în majoritatea masivelor.

LA MUNTE (sâmbătă): Vremea va fi deosebit de caldă și predominant frumoasă. Cerul va fi variabil la senin și doar izolat, după-amiaza, vor fi condiții pentru ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului va continua să crească ușor.

LA MUNTE(duminică): Vremea se va menține deosebit de caldă și predominat frumoasă. Cerul va fi variabil la senin și cu totul izolat, după-amiaza, vor fi condiții pentru ploi slabe de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Regimul termic va fi comparabil cu cel din intervalul precedent.