PROGNOZA METEO. Vremea continuă să fie deosebit de caldă/ Temperaturile maxime ale zilei

Publicat: 24 10. 2019, 08:02

This browser does not support the video element.

ROMANIA, JOI

VREME FRUMOASĂ, CEAȚĂ ÎN EST ȘI SUD-EST

Astăzi, vremea rămâne frumoasă și călduroasă. Dimineața va fi ceață în Muntenia, Dobrogea și în zonele joase din Moldova, dar la prânz cerul va fi senin iar temperaturile maxime vor fi de până la 29 de grade în Banat și sud-vestul Transilvaniei. În Moldova maximele de azi vor fi cuprinse între 13 și 20 grade Celsius. 

ROMANIA, JOI NOAPTEA

CEAȚĂ ȘI BURNIȚĂ ÎN TRANSILVANIA ȘI OLTENIA

La noapte ceața și burnița se vor semnala în zonele din Transilvania și Oltenia. În restul țării cerul va fi mai mult senin iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 și 17 grade, cu cele mai scăzute valori în Carpații Orientali.

BUCURESTI

VREME CALDĂ, CEAȚĂ NOAPTEA ȘI DIMINEAȚA

Și în Capitală vremea continuă să fie deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. Temperatura va ajunge la 25 de grade Celsius, iar minima va fi de 8 grade. De mâine maxima zilei scade ușor dar cerul rămâne senin. Nopțile vor fi cețoase cu minime între 7 și 9 grade.

MUNTE

CER SENIN, VÂNT SLAB ȘI MODERAT

Cerul va fi mai mult senin și în zonele montane, unde temperaturile diurne vor ajunge la 22 de grade Celsius. La noapte se va produce ceață și burniță, iar minimele vor fi cuprinse între 4 și 10 grade.

ȚARĂ

CEAȚĂ DENSĂ DIMINEAȚA, VREME FRUMOASĂ DUPĂ-AMIAZA

Mâine în estul și sud-estul țării va fi ceață asociată și cu burniță mai ales dimineața și noaptea. Pe parcursul zilei vremea devine călduroasă cu maxime de până la 27 de grade Celsius. Prima zi din week-end va fi la fel de călduroasă iar vântul va avea intensificări pe crestele Carpaților Orientali. Minimele termice din următoarea perioadă se vor încadra între -2 grade în Transilvania și 14 grade în Dealurile de Vest.