PROGNOZA METEO. Vremea se menține frumoasă/ Temperaturile maxime ajung până la 20 de grade Celsius

Publicat: 25 10. 2019, 07:58

This browser does not support the video element.

ROMANIA, VINERI

VREME FRUMOASĂ, CEAȚĂ DIMINEAȚA

Astăzi vremea se menține frumoasă și călduroasă, dar dimineața în zonele joase de relief sin sudul și estul țării va fi ceață persistentă. La orele amiezii, vremea va fi caldă și vom avea temperaturi maxime cuprinse între 18 și 28 de grade Celsius.

ROMANIA, VINERI NOAPTEA

CEAȚĂ ÎN SUDUL ȘI ESTUL ȚĂRII

La noapte în sudul și estul țării se va semnala din nou ceața. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin, iar ceața va aparea doar pe arii restrânse. Minimele nocturne se vor încadra între 2 și 14 grade.

BUCURESTI

VREME CALDĂ, CEAȚĂ DIMINEAȚA ȘI NOAPTEA

În Capitală cerul va fi senin, exceptând primele ore ale zilei când va fi ceață. Temperaturile maxime vor ajunge până la 19, 20 de grade celsius. În weekend vremea se menține frumoasă și mai caldă decât în mod normal pentru sfârșitului lui octombrie, cu temperaturi maxime cuprinse între 22 și 25 de grade celsius. Dimineața și noaptea sunt condiții de ceață.

MUNTE

CER SENIN, VÂNT SLAB ȘI MODERAT

La munte meteorologii anunță în contiunare vreme frumoasă, cu temperaturi maxime de 23 de grade. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab si moderat. Nopatea temperaturile minime vor coborî pana la 4 grade.

ȚARĂ

VREME FRUMOASĂ ȘI CALDĂ ÎN TOATĂ ȚARA

În acest weekend vom avea vreme frumoasă și caldă în toată țara, cu cer senin și vânt slab până la moderat. Totuși dimineața și noapte, in zonele joase din centrul, sudul și estul țării va fi ceață și izolat burniță. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vestul țării.