Proiectele pentru finanțare europeană prin POSDRU pot fi depuse în perioada 17 iunie – 1 iulie. Vezi ghidurile

Publicat: 02 06. 2013, 13:37
Actualizat: 04 09. 2019, 20:23

Autoritatea de Management a Programului Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AM POSDRU) a publicat sâmbătă ghidurile necesare pentru acordarea de finanțări europene în valoare de aproximativ 350 de milioane de euro prin intermediul acestui program.

Documentele publicate sunt cele aferente domeniilor majore de intervenție pentru care sunt depuse proiecte la Organismele Intermediare din subordinea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, informează Ministerul Fondurilor Europene.

Cei care doresc să acceseze finanțări au la dispoziție 15 zile pentru a consulta aceste ghiduri și pot depune proiectele în perioada 17 iunie – 1 iulie, precizează sursa citată.

„Așa cum am promis, ghidurile solicitantului de fonduri europene contractate prin intermediul POSDRU au fost publicate astăzi, 1 iunie. Colegii mei din Ministerul Fondurilor Europene, dar și angajați ai Autorității de Management și ai Organismelor Intermediare din cadrul programului au lucrat susținut pentru a respecta acest termen, până azi de dimineață, și le mulțumesc pentru efortul depus. Îi invităm pe toți potențialii beneficiari să vină să depună proiecte pentru a putea atrage fondurile europene disponibile”, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Vezi aici ghidurile publicate ieri.

În perioada imediat următoare urmează să fie publicate ultimele ghiduri POSDRU pentru atragerea de proiecte care să acopere întreaga alocare UE pe acest program operațional.