Promiteau că îi vor aduce în platoul unor emisiuni de televiziune, dar pentru asta era nevoie să plătească. Ieri s-au trezit cu poliția la ușă

Publicat: 28 04. 2015, 16:17

Potrivit Poliției Capitalei, judiciariștii Secției 20, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au percheziționat, luni, sediul unei societăți într-un dosar legat de mai multe infracțiuni de înșelăciune comise în perioada februarie – aprilie.

„În perioada februarie – aprilie, polițiștii Secției 20 au documentat activitatea infracțională a unei societăți comerciale precum și a reprezentantului legal și a angajaților acesteia”, a anunțat Poliția Capitalei.

Surse din Poliție au declarat, pentru MEDIAFAX, că ancheta vizează cinci reprezentanți ai SC Eclips Media Advertising SRL care ar fi înșelat cel puțin 11 persoane, cărora le-au cerut diverse sume de bani promițându-le, în schimb, să îi ajute să obțină posturi de public spectator în cadrul unor emisiuni televizate.

În realitate, după ce încasau banii, suspecții nu făceau niciun demers în acest sens, întrucât nu aveau contracte încheiate cu vreo televiziune sau societate de profil.

Din documentele ridicate de la sediul firmei, reiese că reprezentanții societății au încheiat aproximativ 5.000 de contracte, din care a încasat aproximativ 350.000 de lei.

Trei dintre cele cinci persoane ridicate au fost prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă, însă judecătorii au decis cercetarea lor sub control judiciar.