Proprietarul unei stâne, arestat preventiv după ce i-a agresat și sechestrat pe ciobani

Publicat: 17 06. 2015, 13:55
Actualizat: 04 08. 2015, 14:27

Potrivit anchetatorilor, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Constanța, care deține o stână în localitatea Ceamurlia de Sus din județul Tulcea, a obligat mai mulți bărbați să lucreze ca îngrijitori de animale.

El i-a agresat verbal și fizic pe aceștia de mai multe ori și le-a reținut abuziv documentele de identitate pentru a nu putea părăsi stâna, spun polițiștii de frontieră tulceni, care au cercetat cazul sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Zeci de persoane au suferit aceste tratamente, 15 ciobani fiind eliberați de polițiști, în timp ce anchetatorii au mai găsit la stână 25 de cărți de identitate.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Constanța, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, sub acuzația de lipsire de libertate, el fiind dus la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Poliției Județene Constanța.

Polițiștii de frontieră tulceni continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili câte persoane au fost lipsite de libertate la ferma constănțeanului.