PROTEST FORT în Piața Victoriei. Restricții de circulație în zonă. Care sunt revendicările transportatorilor VIDEO

Publicat: 20 03. 2019, 09:53
Actualizat: 25 03. 2019, 19:20

This browser does not support the video element.

Membrii FORT solicită Guvernului să rezolve problemele pieței de transport pasageri precum eliminarea sintagmei „în mod repetat” din legea taximetriei pentru a combate eficient transportul ilicit de persoane, dar și prelungirea programelor interjudețean si județene de transport pasageri.

FORT a mai anunțat că „orice completare adusă acestor două modificări esențiale, nu reprezintă altceva decât încercările unor indivizi de a modifica legea.”

La protestul celor de la FORT vor participa și membri ai federației din întreaga țară, prezenți la manifestare cu autobuze, autocare și autoturisme.

În zonă, a fost restricționat deja traficul rutier pe Șos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piața Victoriei, respectiv Șos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piața Presei Libere (zona central – mediană, gradual, în funcție de sosirea participanților), permițându-se circulația pe ambele sensuri ale Str. Arh. Ion Mincu.

Circulația în Piața Victoriei a fost resistematizată, prin asigurarea traficului rutier pe două benzi de circulație pe sens, în fața Guvernului României, între Bd. Aviatorilor și Cal. Victoriei, respectiv Bd. Lascăr Catargiu, asigurându-se circulația pe Cal.Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzești și Bd. Lascăr Catargiu.

Polițiștii recomandă ca rute alternative: Bd. Aviatorilor – Bd. Beijing – Str. Nicolae Caramfil – Bd. Aerogării – Șos. București-Ploiești și Bd. Ion Mihalache – Bd. Mareșal Averescu – Bd. Mărăști – Piața Montreal – Șos. București-Ploiești.