PSD a decis: Ce va trebui să facă Dăncilă după ce și-a dat demisia de la conducerea partidului / Ciolacu: Este o premieră…

Publicat: 28 11. 2019, 15:08

Dăncilă se va întoarce de unde a plecat, fie că vrea sau nu, scrie viva.ro. „Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat a decis, în urma demisiei doamnei președinte, Viorica Dăncilă, și a dizolvării Biroului Permanent Național, alegerea unei conduceri interimare cu sarcina de a realiza o tranziție echilibrată până la organizarea unui viitor Congres al partidului în care să fie aleasă nouă conducere statutară’, a transmis PSD, potrivit viva.ro.

„Fiecare coleg și-a spus opinia.

Nu este un moment de slăbiciune, este un moment de demnitate să-mi dau demisia.

Este un gest pe care l-am făcut pentru partid, consider că am făcut tot ce mi-a stat în putință ca să obțin un rezultat bun la alegerile prezidențiale’, a declarat Dăncilă, la ieșirea de la CEx PSD.

Dăncilă va reveni la cârma organizației de femei a PSD.

„Este pentru prima oară când am participat la un CEx în care toți liderii și-au spus opinia, cu discuții de fond în care ne-am asumat toți greșelile făcute. Nu a picat niciun cap astăzi, o premieră pentru PSD pentru că fostul lider se regăsește în echipa partidului ca președinte la organizația doamnelor”, a clarificat lucrurile Ciolacu.