PSD, noi critici la adresa liberalilor și șefului statului: ”Iohannis nu-i mai poate minți în continuare pe români. Iohannis și PNL au majoritatea în Parlament și nu mai pot da vina pe PSD”

Publicat: 02 09. 2020, 11:03
Oferta PSD pentru electorat în perspectiva alegerilor parlamentare

Social-democrațîi ii  critică pe  președinte și pe  Guvern, subliniind că au majoritate în Parlament, prin alianța cu USR, PMP, UDMR și grupul minorităților naționale și sunt responsabili de viitorul economiei și al educației. Însă, Guvernul nu dă semne că controlează situația, elevii, părinții și profesorii neavând alte informații despre începerea școlii

PSD, noi critici la adresa liberalilor și șefului statului pentru modul în care este gestionată criza provocată de pandemia de coronavirus

”Iohannis și PNL au majoritatea în Parlament și nu mai pot da vina pe PSD: ei răspund de mersul pandemiei, de soarta educației și viitorul economiei!

PNL controlează Parlamentul printr-o alianță cu USR, PMP, UDMR și grupul minorităților naționale. Au toată puterea în stat și nu se mai ascund ca până acum”, a declarat PSD intr-o postare publicată miercuri dimineață pe pagina de Facebook.

”Pandemia nu dă semne că scade în intensitate, dimpotrivă – se înregistrează săptămânal noi recorduri absolute ale deceselor;

Începerea școlii se transformă într-un fiasco national, nici profesorii, nici copiii și părinții nu știu nimic sigur – în afară de faptul că nu vor avea tablete”

PSD spune că Iohannis nu mai poate minți românii, Guvernul PNL având toată puterea în mâna

”Economia este condamnată să se ajute singură, Guvernul PNL nu este capabil să ajute firmele locale – ci doar pe cele liberale!

Iohannis nu-i mai poate minți în continuare pe români: PNL are toată puterea în mână – Parlament, Guvern, Președinție!”

Iohannis și PNL au majoritatea în Parlament și nu mai pot da vina pe PSD: ei răspund de mersul pandemiei, de soarta…

Posted by Partidul Social Democrat on Tuesday, September 1, 2020