Psihologul criminalist Tudorel Butoi: Rechizitoriul va ține și va trage închisoare pe viață acest Dincă

Publicat: 20 01. 2020, 19:52

„Este (Gheorghe Dincă, n.r.) un psihopat sexual fără frână. Nu are frână. Instinctul sexual este cel mai puternic – că este ministru, că esti față regală, că ești procuror, nu contează. Dacă nu ai frână interioară… Cine ți-o dă? Dumnezeu, educația, școala, etc”, a declarat psihologul criminalist la Marius Tucă Show.

Tudorel Butoi a mai precizat că procurorii au construit un rechizitoriu puternic.

„Din punctul meu de vedere, va ține rechizitoriul și va trage închisoare pe viață acest Dincă, fără să ne antepronunțăm”, a spus Butoi.

Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au fost condamnate la moarte din momentul în care s-au urcat în mașina lui Gheorghe Dincă.

„Evoluția raportului victimă-agresor ar fi trebuit să dea acest semnal în momentul în care fetele, încă din mașină, nu au cochetat cu ideea actului sexual. Când Dincă s-a întâlnit cu aceste riposte, el trebuia să nu mai continue, dar când a continuat, le-a condamnat la moarte idiotul. Pentru că, dacă le scăpau în mediul social, fetele se duceau direct la parchet. A decriptat prost profilul (al fetelor, n.r.)”, mai spune specialistul.