Puiu Hașotti a fost externat

Publicat: 02 09. 2012, 15:47
Actualizat: 27 03. 2019, 17:43

Ministrul Culturii, Puiu Hașotti, a fost externat, duminică dimineață, din Spitalul Floreasca din Capitală unde a fost internat sâmbătă, în urma unei crize hipertensive, au declarat pentru Mediafax reprezentanții unității medicale.

Puiu Hașotti a primit recomandări de urmat din partea medicilor care l-au externat.

În urma investigațiilor medicale nu au fost depistate afecțiuni care să necesite rămânerea în spital, potrivit reprezentanților unității medicale.

Ministrul Culturii a acuzat, sâmbătă, la Guvern, „înțepături” în zona inimii, două echipaje SMURD intervenind la fața locului.

Sâmbătă dimineață, înaintea ședinței de Guvern, Hașotti a ieșit din sala de ședință, împreună cu ministrul Sănătății, Vasile Cepoi.

Cei doi miniștri s-au întâlnit pe hol cu premierul Victor Ponta.

„Vedeți că întârzii puțin, mă duc cu domnul Cepoi să îmi facă un control, mă înțeapă inima”, i-a spus Hașotti premierului, care a intrat în sala de ședințe. Puiu Hașotti își ținea o mână în dreptul inimii.

În scurt timp, la Palatul Victoria au sosit două echipaje SMURD care i-au făcut câteva investigații ministrului Culturii.

Ulterior, acesta a plecat de la Palatul Victoria cu mașina sa și s-a prezentat la camera de gardă a Spitalului Floreasca.

Reprezentanții spitalului au precizat, pentru MEDIAFAX, că ministrul a suferit o criză hipertensivă.