Radio France Internationale își vinde toate filialele europene, cu excepția celei din România

Publicat: 16 02. 2012, 10:03
Actualizat: 16 02. 2012, 13:34
Șefii Radio France Internationale (RFI) au demarat procedurile de vânzare a tuturor filialelor din Europa - RFI Sofia, Radio Europa Lisboa și Beta Rfi, dar va păstra RFI România.

Șefii Radio France Internationale (RFI) au demarat procedurilede vânzare a tuturor filialelor din Europa – RFI Sofia, RadioEuropa Lisboa și Beta Rfi, dar va păstra RFI România.
Singura filială europeană păstrată în portofoliul companiei va fiRFI România. Potrivit unei noi strategii, din 2010, RFI nu va aveadecât două filiale, Monte Carlo Doualiya, care emite în limbaarabă, și RFI România, care acoperă România și RepublicaMoldova.

Surse din cadrul RFI România au declarat că această filială s-adezvoltat mai mult și în alte direcții decât celelalte filiale.

RFI România este o filială a postului public francez RadioFrance Internationale, un radio de actualități, care emite înBucurești din 1992. RFI România poate fi ascultat pe frecvențeleproprii în București (93,5 FM), Iași (97,9 FM), Cluj (91,7 FM),Craiova (94 FM) și Chișinău (107,3 FM), o parte dintre programelesale informative fiind preluate de 56 de radiouri locale.

Citeșe mai multe despre vânzarea filialelor din Europa aleRFI pe www.mediafax.ro