Radio3net se va numi Radio3net – Florian Pittiș

Publicat: 15 02. 2012, 10:04
Actualizat: 15 07. 2012, 17:27
Consiliul de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune (SRR) a hotărât schimbarea denumirii postului Radio3net, înființat și condus de Florian Pittiș, în Radio3net - Florian Pittiș, a declarat Maria Țoghină, președintele-director general al SRR.
Consiliul de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune (SRR) a hotărât schimbarea denumirii postului Radio3net, înființat și condus de Florian Pittiș, în Radio3net – Florian Pittiș, a declarat Maria Țoghină, președintele-director general al SRR.

Potrivit Mariei Țoghină, membrii CA au fost contactați telefonic și s-a consemnat votul în acest sens. "Toți membrii Consiliului au fost de acord cu această inițiativă, cu o singură abținere", a mai spus Maria Țoghină, fără să precizeze cine s-a abținut de la vot. Procesul-verbal va fi făcut public imediat după semnarea acestuia de către membrii CA.

Propunerea de schimbare a denumirii Radio3net a venit din partea lui Bogdan Ghiu, membru în CA al SRR, care i-a trimis Mariei Țoghină un sms prin care solicita ca postul cu emisie prin internet să se numească radio Florian Pittiș. (Mediafax)