Raed Arafat, despre psihoza coronavirusului: O țară care ascunde infecțiile va fi foarte condamnată pe plan internațional

Publicat: 25 02. 2020, 22:11
Raed Arafat, anunțul începutului de an! „România va primi și alte vaccinuri, nu doar de la Pfizer”

Deși în România nu a fost confirmat oficial niciun caz de coronavirus, o adevărată psihoză națională s-a declanșat, după ce s-a aflat că în Italia, o țară cu peste 1.200.000 de români, este cea mai afectată la nivel european de noua epidemie. În mediul online, românii acuză autoritățile că ascund că în România sunt cazuri de infectare cu noua boală.

Raed Arafat a explicat, marți seara, la Antena 3, că România nu poate ascunde niciun caz de coronavirus pentru că ar suferi pe plan internațional.

„Exclus! O țară care ascunde infecțiile cu coronavirus și nu le anunță public va fi foarte condamnată pe plan internațional. Nu poți să spui că ascunzi câteva cazuri în România ca nu ai vrut să creeazi panică! Nu merge așa!

Și aceste cazuri se raportează imediat Organizației Mondiale a Sănătății, Direcției Generale pentru Sănătate de la Comisia Europeană, Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor, se anunță toate țările din jur”, a spus Raed Arafat.