„Rambo IV”, ultimul film al lui Sylvester Stallone, vine în cinematografele din România

Publicat: 15 02. 2012, 11:48
Actualizat: 17 07. 2012, 11:15
"Rambo IV", film în care Sylvester Stallone joacă ultimul său rol dintr-o carieră cinematografică ce a debutat în urmă cu peste 30 de ani, va avea premiera în cinematografele românești în 25 ianuarie, transmite MediaPro Distribution.

"Rambo IV", film în care Sylvester Stallone joacă ultimul său rol dintr-o carieră cinematografică ce a debutat în urmă cu peste 30 de ani, va avea premiera în cinematografele românești în 25 ianuarie, transmite MediaPro Distribution. Primul film din seria Rambo a apărut în 1982, fiind urmat de continuări în 1985 și 1988.

Ajuns la 61 de ani, Sylvester Stallone s-a hotărât să pună capăt carierei sale actoricești alături de personajul care l-a făcut celebru, Rambo. "Cum, de cele mai multe ori, un actor este etichetat datorită unui anumit rol, mi-am spus că atunci când îmi voi încheia cariera de actor, o voi face cu Rambo", a declarat celebrul actor, potrivit comunicatului distribuitorului.

Pe lângă recordurile de box-office înregistrate în toată lumea, filmele din seria "Rambo" au reinventat și au definit filmele de acțiune moderne. "Rambo IV" va avea premiera pe 25 ianuarie, la CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex și Patria.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro