Rapperul Doe B. a murit, la 22 de ani, într-un schimb de focuri

Publicat: 29 12. 2013, 18:09
Actualizat: 21 03. 2014, 00:52

Rapperul american Doe B. a decedat la vârstă de 22 de ani, fiind ucis sâmbătă, într-un schimb de focuri, în Montgomery, Alabama, informează huffingtonpost.com.

Doe B., pe numele său adevărat Glenn Thomas, originar din Montgomery, a fost găsit împușcat, alături de Kimberle Johnson și alte șase victime, pe Highland Avenue, în jurul orei locale 01.30, conform relatărilor postului WSFA, afiliat televiziunii NBC.

Moartea lui Doe B. și a lui Kimberle Johnson, în vârstă de 21 de ani, a fost constatată la fața locului, în timp ce decesul altei victime a fost constatat la spital.

Poliția a venit la fața locului, în urma unui apel telefonic ce a semnalat multiple focuri de armă în apropiere de barul Centennial Hill Bar and Grill. Localul se numea înainte Rose Supper Club, însă și-a pierdut licența de a vinde băuturi alcoolice și a fost închis în decembrie 2012, după un schimb de focuri, în urma căruia șase oameni au fost răniți. Centennial Hill a fost redeschis la începutul acestui an.

În scurta, dar promițătoarea lui carieră, Doe B. s-a specializat în stilul muzical trap, artistul fiind cunoscut pentru stilul său degajat, dar și pentru bucata neagră de material pe care o purta pe un ochi, pe care l-a pierdut într-un alt schimb de focuri, cu trei ani în urmă, potrivit billboard.com.

Doe B. a colaborat cu casa de discuri din Atlanta Grand Hustle Records și s-a lansat cu compilația „G.D.O.D.”, apoi cu single-ul „Baby Jesus”. În ultimele luni, a înregistrat videoclipuri pentru piesele „Let Me Find Out”, împreună cu rapperii T.I. and Juicy J, „Trap Muzik” și „2 Many,” unde apare alături de Rich Homie Quan.