Rareș BOGDAN, ȘOCAT de un editorial scris de PIPPIDI. Cu ce vă șantajează? Cu ce v-au CUMPĂRAT?

Publicat: 05 08. 2018, 11:32

Ce este cu Dumneavoastra? De ce jigniti Diaspora nevoita sa plece de aici exact din cauza partidului pe care azi il aplaudati? Cum se poate asa ceva? Ce v-au facut, Doamna? Cu ce va santajeaza? Cu ce va conditioneaza? Cu ce v-au cumparat?

Pur si simplu nu imi vine sa cred de transformarea uluitoare a Doamnei Alina Mungiu Pippidi.

Sunt socat… si mai ales extrem de mahnit de aceasta uluitoare schimbare de drum.

Dupa mai bine de 25 de ani, Alina Mungiu Pippidi s-a transformat intr-un mod cum rar mi-a fost dat sa vad. #trist

Ne-a spus de curand ca Dragnea este o victima, mai ramane sa ne spuna ca Iliescu este un erou si Nastase intruchiparea cinstei. Sau ca Dancila a fost olimpica la romana, geografie, istorie si limbi straine.

Nu mai inteleg nimic„, se miră Rareș Bogdan pe Facebook.

Pentru Alina Mungiu-Pippidi, cei care vor să participe la mitingul anunțat pentru 10 august sunt „o mahala care nu reprezintă diaspora”.

Aceasta susține că „un mercenar PSD-ist” îi manipulează pentru a „salva țara” cu sloganul M..E PSD. Mai mult, pentru Pippidi, românii din afară sunt doar niște samsari de rable.

„Pînă nu lămurim ce trebuie de fapt reparat și de către cine, și e greu să o lămurim la un loc cu mercenarii infractori care urlă „Jos penalii” de te asurzesc, în vreme ce dacă le întorci buzunarele pe dos vezi că le cade mărunțișul încasat de la industria de petrol sau aur, plus diurnele de la succesorii lui Ghiță în zona media a serviciilor, sau cu infiltrați de servicii pe post de alternativă politică, hai să facem măcar pasul la o parte. Cine crede că libertatea de opinie este de nivelul „M..e PSD” nu ne reprezintă pe cei care au luptat decenii să civilizăm PSD și să construim alternativa la el, și nici pe noi, cei care suntem în diaspora egalii occidentalilor, sau mai buni când putem, nu adunăm resturile de la masa lor ca să ne grozăvim în țară cu mașini la mîna a doua cu numere teribiliste.

Vreți să fiți cu ăștia ? Atunci o să muriți proști cu ei. Asta e tot ce vă mai așteaptă la nivelul actual”, mai precizează Alina Mungiu-Pippidi.