Răspuns șocant al unui viceprimar din București, întrebat dacă mai poate fi folosită aplicația Star Taxi

Publicat: 19 12. 2017, 19:36

Bădulescu, întrebat dacă mai poate fi folosit Star Taxi:E ca și cum aș întreba dacă mă mai pot droga

Consilierii din cadrul CGMB au purtat, marți, discuții tensionate pe tema proiectului de modificare a legii taximetriei, context în care viceprimarul Aurelian Bădulescu a comparat opțiunea de a apela la un serviciu de taxi fără dispecerat cu consumul de droguri.

În timpul ședinței, la punctul la care se dezbătea modificarea legii taximetriei, consilierul USR Roxana Wring a întrebat dacă, după aprobarea aproiectului, va mai putea folosi aplicația Star Taxi. Răspunsul a venit de la viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu: „Puneți o întrebare ca și cum m-aș întreba eu dacă pot să mă droghez în continuare”, a fost reacția lui Aurelian Bădulescu.

Viceprimarul Capitalei le-a transmis consilierilor PNL că „s-a ajuns la prostituție”, după ce liberalul Ciprian Ciucu a refuzat să voteze proiectul privind redenumirea parcului Herăstrău în Parcul Regelui Mihai.

Un alt consilier, Ancuța Florea, le-a aruncat vorbe grele colegilor săi pentru că făceau gălăgie în timpul discursului ei, spunându-le că sunt „nesimțiti”.