Răspunsul lui Gabriel Oprea când este întrebat dacă vrea șefia SRI

Publicat: 31 01. 2015, 19:18

Prezent, sâmbătă, la Sinaia, liderul UNPR, Gabriel Oprea, a afirmat, într-o conferință de presă, că nu își dorește funcția de director al Serviciului Român de Informații, rămasă liberă după demisia lui George Maior, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Cred că cel mai potrivit post pentru mine este să fiu membru al acestui partid. Este un proiect politic pe care l-am început cu acești colegi, chiar suntem toți membri fondatori și cred că a fost benefic până la urmă pentru stabilitatea economică și politică din România și pentru mine și pentru dumneavoastră în sensul că într-o perioadă grea economică, chiar grea de tot, am adus acel plus de stabilitate. Asta-mi doresc în momentul de față. Căutăm să fim serioși, să ne ținem de cuvânt în contextul în care în politică nu prea se ține nimeni de cuvânt, ca să fie foarte clar” a spus Gabriel Oprea.

Directorul Serviciului Român de Informații, George Maior, și-a înaintat, marți, demisia de la conducerea SRI președintelui României, iar Klaus Iohannis a acceptat-o, anunțul fiind făcut de Administrația Prezidențială.