Râzi cu lacrimi! Ce a găsit tânăra din imagine într-un burger McChicken comandat de la McDonald’s

Publicat: 10 08. 2022, 15:48
Actualizat: 10 08. 2022, 15:51
Sursă Foto - TikTok

O tânără din Irlanda și-a cumpărat un burger de la McDonald’s în care a găsit o plantă de câmp, mai exact, o păpădie! Fata a fost șocată de ce a putut găsi în comanda cerută la renumitul fastfood.

Cu toții știm că este dezamăgitor să comanzi ceva de mâncare și să primești fix ce nu ți-ai dorit. Este și cazul irlandezei care s-a hotărât să își comande un burger de la McDonald’s.

Tânăra a fost filmată de iubitul ei exprimându-și șocul după ce a luat o mușcătură din sandwich-ul comandat. Planta pe care a găsit-o este o floare care crește pe câmp.

„Este o floare în sandwich-ul meu McChicken”, spune ea, ținând în mână verdeața acoperită cu maioneză și sos.

Prietenul acesteia o filmează în tot acest timp, momente în care femeia rămâne uluită când vede o întreagă tulpină cu muguri îngălbeniți.

Sursă Foto – TikTok

TikTok-ul a făcut viral videoclipul

Dumincă a fost postat filmulețul pe internet, iar până acum a strâns deja 2 milioane de vizualizări. Mai mulți oameni simpatizau cu situația dificilă a femeii, alții erau doar suspicioși în legătură cu videoclipul.

„Lucrez la McDonald’s. Nu, nu cred că este adevarat”, a scris un bărbat.

În timp ce altul a spus: „Lucrez în McDonald’s și vă pot asigura că totul este verificat, simt că este o farsă”.

Alții au etichetat McDonald’s UK în videoclip, spunând: „Îi datorați mâncare gratuită pe viață”.

„Este adevărat, le găsesc tot timpul în sacii de salată când sunt la serviciu”, a spus un alt utilizator TikTok, potrivit NYpost.com.

În ciuda faptului că internauții nu au putut spune dacă videoclipul era autentic, mulți au văzut latura amuzantă, remarcând că a făcut produsul fast-food „mai sănătos”.