Reacția lui Matei Dima după ce ar fi fost prins drogat la volan: „Nu pot să declar nimic momentan, că se preia și se schimbă, deja am și niște chestii care nu sunt adevărate”

Publicat: 21 03. 2021, 20:12
Actualizat: 21 03. 2021, 20:16
Sursă FOTO: Matei Dima - Facebook

Cunoscutul vlogger și regizor ar fi fost prins drogat la volan. Reacția lui Matei Dima a fost să se abțină din a comenta incidentul. Acesta a dezvăluit că va face personal lămuriri despre anumite lucruri.

Matei Dima ar fi fost prins drogat la volan după ce ar fi consumat cocaină. Incidentul s-a întâmplat duminică, 21 martie, în jurul orei 15:30, pe raza localității Râșnov.

Vloggerul a fost dus de polițiști la o unitatea spitalicească pentru preluarea probelor biologice. Ulterior, acesta a dat declarații la sediul poliției.

Reacția lui Matei Dima: „Nu declar nimic. Las organele de poliție să-și facă treaba”

„Nu pot să declar nimic momentan, că se preia și se schimbă, deja am și niște chestii care nu sunt adevărate, dar am zis măcar să o spun personal. Nu am nimic momentan să zic. Nu declar nimic. Las organele de poliție să-și facă treaba. Până nu se stabilește clar ce s-a întâmplat, nu știu. Acum știți cum sunt oamenii, fiecare o să interpreteze în felul lui. Nu vreau să zic nimic, nici nu vă cunosc”, a susținut acesta pentru Observator News.

Totodată, vloggerul a dezvăluit că va informa în mod corect publicul despre incident.

„E important (n.r ca lumea să știe) și de-aia o s-o fac corect. Știu că e meseria dumneavoastră. Poate voi sunteți de treabă, dar mulți alții nu sunt”, i-a spus acesta reporterului.

De asemenea, Matei Dima a declarat că nu are nimic ce să își reproșeze.

„Nu, eu sunt super ok. Dar mulțumesc mult că ați venit. Toate cele bune”, a susținut regizorul.

Matei Dima, cunoscut vlogger și regizor, ar fi fost prins drogat la volan în zona localității Râșnov.

„Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe». În fapt, astăzi, 21 martie 2021, în jurul orei 15.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 33 ani, din județul Constanța, care conducea un autoturism pe DN1E, pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov. La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv”, au transmis polițiștii.