Reacția lui Victor Ponta după demisia lui Hrebenciuc: Îi mulțumesc! Mă protejează și pe mine, și PSD

Publicat: 21 10. 2014, 12:13

Victor Ponta a reacționat după ce Viorel Hrebenciuc a demisionat din funcția de deputat după ce la Parlament s-a cerut ridicarea imunității sale și încuviințarea arestării într-un dosar în care vicepreședintele PSD este acuzat de trafic de influență.

„Viorel Hrebenciuc a făcut un gest prin care mă protejează și pe mine și PSD”, a declarat Victor Ponta.
Referitor la declarațiile deputatului Sebastian Ghiță care a cerut suspendarea lui Dan Șova și a lui Viorel Hrebenciuc din PSD după ce DNA a anunțat începe urmăririi penale a celor doi, Ponta a spus că „Sebastian Ghiță vorbește în numele lui, nu are nicio calitate să vorbească în numele PSD sau al meu”.

Ponta a ținut să precizeze că „Justiția nu va fi niciodată blocată de mine sau PSD”, completând că nu a influențat gestul lui Hrebenciuc.

„Nu am avut o discuție cu Viorel Hrebenciuc. Prin gestul său, scoate Justiția din campania electorală”, a continuat Ponta.

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a anunțat, marți, că VIOREL HREBENCIUC și-a dat demisia din Parlament. Cererea de demisie a fost înregistrată la cabinetul secretarului general al Camerei.