Reacția unui tânăr care și-a întâlnit mama pentru prima oară după peste 30 de ani: „Mă simt mult mai complet și ușurat sufletește…”

Publicat: 09 02. 2021, 08:31
Actualizat: 09 02. 2021, 08:33

Un tânăr din România, care a fost abandonat la naștere, a făcut un apel public pe rețelele de socializare pentru a-și găsi mama și fratele.

Un tânăr născut în Caransebeș, în anul 1989, și-a cunoscut tatăl în urmă cu 3 ani, iar recent a făcut un apel public pentru a-și găsi mama și fratele, în vârstă de aproximativ 17 ani.

Românul a fost crescut într-un orfelinat din Reșița după ce a fost abandonat la naștere și a reușit să își găsească tatăl, care se află în Todireni, județul Botoșani, însă despre mama lui nu știa prea multe până de curând.

Acesta a făcut un apel pe rețelele de socializare, respectiv pe Facebook, în grupul „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.

Tânăr abandonat la naștere: „Vreau să îmi cunosc mama și fratele”

„Mi-aș dori foarte mult ca prin intermediul acestei comunități Facebook să-mi pot cunoaște mama și fratele. Pe tatăl meu l-am cunoscut pentru prima dată acum 3 ani, locuiește în Todireni, Botoșani. Despre fratele meu știu că ar trebui să aibă în jur de 17 ani”, a scris Claudiu P. pe Facebook.

La aproape o săptămână după ce a postat acest mesaj, tânărul a revenit cu un altul în care anunța comunitatea că a reușit să își cunoască mama.

„Cu ajutorul vostru, al tuturor, al oamenilor de bine care urmăresc această pagină, precum și al voluntarilor, am reușit să-mi cunosc trecutul, originile. Mi-am regăsit mama, femeia care m-a purtat în pântece și mi-a dat viață! Îi mulțumesc din suflet că acum îmi este alături și că a putut să-mi răspundă întrebărilor avute de-a lungul anilor. Mă simt mult mai complet și ușurat sufletește, cunoscând situația. Vă mulțumesc foarte mult pentru că mi-ați fost alături, pentru tot ajutorul și susținerea necondiționată. Sufletul meu plin de bucurie vă mulțumește, oameni minunați. Respectul meu deosebit, tuturor celor implicați!”, a mai transmis Claudiu P.