REACȚIE. Mircea Badea, oprit de polițiști în trafic: „Mi-a confirmat că tot ce am zis de Poliție a fost adevărat!”

Publicat: 01 05. 2020, 07:57
Actualizat: 07 04. 2021, 00:44
Mircea Badea, propunere inedită pentru turism: „Mai recomand și castori. Sunt singurii care mai pot construi ceva în țara asta”

Mircea Badea a povestit în cadrul emisiunii pe care o prezintă de la Antena 3 că era cât pe ce să nu mai ajungă la serviciu după ce un echipaj de poliție l-a oprit în trafic. Prezentatorul a mărturisit cum oamenii legii erau pe punctul de a-l amenda pentru câteva „nereguli”.

„Era să nu ajung la emisiune. M-a oprit poliția. Sare un polițist din mașina lor. I-am dat buletinul, permisul, declarația, adeverința de la Antena 3. Mi-a cerut talonul, eu eram cu mașina lui tata. Arăt talonul. Apoi mi-a cerut asigurarea, pe care nu o găseam.

A fost un adevarat circ. Nu am găsit-o. A venit să îmi dea un avertisment. El a făcut circul ăsta pentru că n-am semnalizat când am oprit. Am tras și eu de volan și am pus frână. M-am oprit când ați sărit din mașină. Tot ce am povestit a fost pe scurt.

Mulțumesc poliției din România că îmi confirmă tot ce am zis despre ea, dar absolut tot.”, a spus Mircea Badea, joi seară, la Antena 3.