REACȚIE. Olivia Steer: „De ce românii ar fi atât de proști încât să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus?”

Publicat: 04 06. 2020, 19:53
Foto: Facebook / Olivia Steer

Olivia Steer, fosta vedetă Pro Tv și soția prezentatorului Andi Moisescu, revine cu o nouă postare legată de vaccinuri.

Declarația survine în contextul în care premierul Ludovic Orban a spus că este de acord cu vaccinarea obligatorie, iar ministrul sănătății, Nelu Tătaru, a precizat că Ministerul Sănătății se pregătește să cumpere milioane de doze de vaccin antigripal.

Olivia Steer: „Vaccinul antigripal produce coronavirus”

Steer scrie pe Facebook că vaccinul antigripal „produce coronavirus” și dă exemplu un studiu în acest sens.

„Orban anunță că statul va achiziționa 3-4 milioane de doze de vaccin antigripal, pînă la toamna. Îl înțeleg. Tătaru dă ca sigur că România va avea o nouă epidemie Covid-19, în octombrie. Îl înțeleg și pe el.

Ce nu înțeleg e de ce românii ar fi atît de proști încît să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus (vezi studiul de mai jos), ca să îi confirme lui Tătaru teza cu valul 2”, este mesajul postat de Olivia Steer.

Vedeta l-a lăudat pe Djokovic după ce starul s-a opus vaccinării obligatorii

Olivia Steer a reacționat imediat la știrea că jucătorul de tenis Novak Djokovic se opune unei eventuale vaccinări obligatorii și a distribuit pe pagina ei această informație. Vedeta a postat un link cu știrea în limba engleză, dar a ținut să pună și traducerea în limba română.

„Pun traducerea titlului de articol, apărut în News 18 – Sports, pentru cei care nu știu engleza bine și las linkul aici, pentru mai multe informații (traductibile cu Google Translate):

„>: Djokovic este împotriva vaccinării obligatorii”, a postat Olivia Steer pe Facebook.

Soția lui Andi Moisescu s-a împotrivit mereu vaccinării, ba chiar a intrat într-o polemică cunoscută cu medicul pediatru Mihai Craiu, încercând să-l convingă pe acesta că vaccinurile sunt nocive.

Celebrul jucător de tenis Novak Djokovic a declarat luni că nu ar vrea să fie forțat să se vaccineze.