Recidivism în București: Eliberat de o săptămână, un bărbat a fost prins încercând să fure din geanta unei farmaciste din spital

Publicat: 06 12. 2019, 11:52

Potrivit unui comunicat transmis vineri, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a municipiului București au reținut un bărbat, în vârstă de 73 de ani, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tentativă la furt calificat, după ce ar fi încercat să sustragă telefonul mobil din geanta unei femei.

„Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție au fost sesizați (joi – n.r.) prin intermediul 112, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat a pătruns fără drept în farmacia unui spital, loc destinat doar angajaților spitalului, și a încercat să-i sustragă un telefon mobil din geanta lăsată nesupravegheată, pe un scaun în farmacie”, se arată în comunicatul citat.

Polițiștii l-au identificat pe bărbatul de 73 de ani și l-au dus pentru audieri la sediul secției.

Totodată, în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că bărbatul a fost liberat din penitenciar la data de 28 noiembrie.

Cercetările continuă în acest caz, pentru tentativă la furt calificat, față de cel în cauză fiind dispusă măsura arestului preventiv.