RECORD de INFRACȚIUNI pentru un rădăuțean: a furat niște bijuterii apoi, băut și fără permis, a făcut un accident cu o mașină furată și neînmatriculată

Publicat: 19 08. 2012, 15:54
Actualizat: 28 09. 2018, 20:28

Un tânăr din municipiul Rădăuți este cercetat de polițiști pentru mai multe infracțiuni după ce, sâmbătă după-amiază, a furat mai multe bijuterii ale cumnatului său, i-a luat mașina și a provocat un accident în orașul Milișăuți după care a părăsit locul accidentului.

Potrivit Poliției Județene Suceava, un tânăr în vârstă de 28 de ani din Rădăuți a provocat, sâmbătă după-amiază, o tamponare pe DN 2 H în zona orașului Milișăuți după care a fugit de la locul accidentului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Polițiștii l-au depisat ulterior pe tânăr și au constatat că acesta nu are permis de conducere, iar iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Asupra tânărului polițiștii au găsit mai multe bijuterii din aur și un cuțit.

Ulterior, în cursul serii se sâmbătă, la Poliție s-a prezentat un bărbat în vârstă de 31 de ani din municipiul Rădăuți, care a reclamat că în cursul zilei cumnatul său, tânărul care a provocat accidentul, i-a furat din curte autoturismul și mai multe bijuterii.

El a precizat că autoturismul nu este înmatriculat, fiind radiat din circulație din Polonia.

Tânărul este acum cercetat penal pentru conducerea unui autoturism fără permis, conducerea unui autovehicul cu o îmbibație alcoolică peste limita legală, părăsirea locului accidentului, punerea în circulație sau conducerea pe drumul public a unui autovehicul neînmatriculat, portul fără drept al cuțitului precum și pentru furt.