Regele Charles al III-lea, MESAJ pentru România, chiar în ajunul încoronării sale: „Nu voi uita niciodată..”

Publicat: 06 05. 2023, 10:28
Regele Charles al III-lea / Sursa: The Royal Family

Regele Charles al III-lea a transmis un mesaj României chiar în ajunul încoronării sale.

Regele Charles a transmis un mesaj pentru România, vineri, la Londra, când s-a oprit să salute mulţimea, în faţa Palatului Buckingham.

Întrebat de un corespondent al știrilor Pro TV dacă are un mesaj pentru țara noastră, suveranul a spus: „Aaa…România! Mesaje foarte speciale am pentru România! Cred că sunt 25 de ani de când am fost acolo pentru prima oară şi nu voi uita niciodată”.

Și românii îl admiră pe monarhul britanic, după cum reiese din declarația făcută de primarul din Bunești, comuna de care aparține satul Viscri, acolo unde Regele Charles al III-lea are chiar și o proprietate.

„Regele s-a purtat întodeauna normal cu cetățenii”

„Fiecare vizită pe care a făcut-o în Viscri, în comuna Bunești, a fost un eveniment deosebit (…). Fiecare vizită pe care a făcut-o Prințul Charles în zonă a fost benefică pentru comunitate (…).

Toată populația comunei îl iubește foarte mult și, cu ocazia aceasta pe care o am, din partea comunității îi dorim sănătate și domnie cât mai lungă (…).

Chiar dacă trebuie respectat un anumit protocol, s-a purtat întotdeauna normal și foarte atent cu cetățenii comunei Bunești”, a declarat primarul Mircea Pălășan, vineri, potrivit B1TV.