REGHECAMPF ȘANTAJAT. Dumitru Tudor, acuzat de șantajarea Anei Maria Prodan are interdicția de a părăsi țara. Judecătorii au respins cererea de arestare preventivă

Publicat: 19 10. 2012, 18:57
Actualizat: 02 05. 2015, 00:48

Instanța a respins cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 2 de arestare preventivă a lui Dumitru Tudor acuzat de șantajarea lui Laurențiu Reghecampf, antrenorul echpei de fostbal Steau și a Anei Maria Prodan. Magistrații Judecătoriei Sector 2 au dispus pentru Dumitru Tudor interdicția de a nu părăsi țara. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs. 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 2 au solicitat, vineri 19 octombrie, arestarea preventivă a lui Dumitru Tudor pentru că l-ar fi șantajat pe antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf și pe soția acestuia Anamaria Prodan. Procurorii spun că Dumitru Tudor ar fi amenințat-o pe Ana Maria Prodan că va dezvălui public faptul că în trecut ar fi fost arestată în străinătate. În baza acestei amenințări dar și a altor acuzații Tudor le-a solicitat soților Reghecampf diverse sume de bani între 8 și 10 mii euro. Joi 18 octombrie Dumitru Tudor a fost prins în flagrant în timp ce i-ar fi șantajat pe cei doi  într-un restaurant din București.

Procurorii l-au reținut pe Tudor pentru 24 de ore iar vineri 19 octombrie au cerut instantei arestarea preventivă pentru 29 de zile. Procurorii susțin că Dumitru Tudor s-ar face vinovat de șantaj în formă calificată.  „Învinuitul a exercitat amenințări la adresa părților vătămate cu darea în vileag a unor fapte de natură penală în sarcina părții vătămate Ana Maria Reghecampf și a faptului că acesta a executat pedepse privative de libertate într-un alt stat. „, se arată într-un comunicat al parchetului.