Regina Elisabeta a II-a poate fi folosită de guvern pentru a spori încrederea publicului în noile vaccinuri împotriva coronavirusului

Publicat: 18 10. 2020, 18:33
Actualizat: 06 04. 2021, 14:40

Consilierul guvernamental, profesorul Heidi Larson, le-a spus miniștrilor că ar fi „cu adevărat inteligent” să-și folosească majestatea pentru a lupta împotriva teoriilor conspirative anti-vaccin periculoase

Sporirea încrederii publicului în vaccinurile împotriva coronavirusului

Regina ar putea fi chemată să sporească încrederea publicului în vaccinurile împotriva coronavirusului, a susținut un consilier guvernamental.

Ministrilor li s-a spus  că și alte figuri de încredere ar putea fi folosite pentru a lupta împotriva teoriilor conspiraționale anti-vaccin periculoase.

Profesorul Heidi Larson a declarat că monarhul în vârstă de 94 de ani ar fi cea mai bună persoană care să-i liniștească pe vârstnici.

Expertul american în dezinformarea vaccinului de la London School of Hygiene and Tropical Medicine a declarat pentru Times: „Dacă am văzut un lucru și sunt aici [în Marea Britanie] de peste un deceniu acum, este încrederea.

Un sondaj YouGov din iulie a constatat, de asemenea, că unul din zece britanici a spus că nu v primi un vaccin Covid și încă 20% nu sunt siguri.