Reparații la carosabil în Nordul Capitalei. Pe unde au voie să circule șoferii

Publicat: 14 08. 2013, 18:09
Actualizat: 23 10. 2014, 22:41

Primăria Capitalei prin Administrația Străzilor anunță că timp de o lună de zile, în Nordul Bucureștiului,  vor avea loc reparații ale carosabilului între Șoseaua Nordului și Șoseaua Pipera.

Astfel, în perioada 15 august – 15 septembrie între Șoseaua Nordului și Șoseaua Pipera vor fi executate lucrări de reparații sistem rutier, se arată într-un comunicat de la Administrația Străzilor.

Începând de joi, 15 august, pe strada Nicolae Caramfil vor  fi demarate lucrări pentru  lărgirea carosabilului, ceea ce va permite fluidizarea traficului, mai spun reprezentanții de la Administrația străzilor.

Începand de mâine, pe aceastăa artera se va circula pe două benzi din direcția Bulevardul Aviatorilor spre Șoseaua Pipera. Traficul dinspre Șoseaua Pipera, Bulevardul Aerogării și strazile adiacente se va desfășura pe o banda de ciculație prin strada Ceasornicului care comunică spre stânga cu Șoseaua Nordului, iar spre dreapta cu Bulevardul Aviatorilor.

Începând de mâine, pe  strada Nicolae Caramfil se va circula pe două benzi din direcția Bulevardul Aviatorilor spre Șoseaua Pipera.