REPLICI ACIDE. Ciolacu, după atacurile lui Iohannis la adresa PSD: Se poartă ca un dictator/ Atacă încontinuu instituţii fundamentale ale statului

Publicat: 07 05. 2020, 20:22
Actualizat: 07 05. 2020, 21:51
CRITICI. Marcel Ciolacu, atac la Guvernul Orban: În doar câteva luni, a întors România cu doi ani şi jumătate în urmă

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a dat o replică acidă după atacurile preşedintelui Klaus Iohannis la adresa PSD.

„Se poartă ca un dictator care trebuie să aibă mereu dreptate. Iohannis trebuia să fie garantul Constituţiei, dar el atacă încontinuu instituţii fundamentale ale statului, precum CCR şi Parlamentul. Prin asta, slăbeşte democraţia şi netezeşte drumul spre un trecut pe care îl doream uitat. Nu este un partener instituţional, ci doar un alt membru PNL care a vrut un loc cald la Cotroceni”, a declarat Marcel Ciolacu, în cadrul unei conferinţe de presă, scrie DCnews.

În plus, Ciolacu a afirmat că ”Din această seară este clar că Iohannis este și prim ministru, și președintele PNL-ului. După 15 mai, am anunțat clar, o să discutăm cu liderii celorlalte formațiuni politice ce este de facut, inclusiv moțiunea de cenzură. Cred că mai multe forțe politice au capacitatea de a creiona un program politic pe termen scurt și mediu, de care are nevoie România. Mergem și cu propunere de prim ministru. Eu rămân la părerea că este nevoie de un Guvern de uniune națională, până la alegerile generale, chiar și cu PNL, dacă îi interesează. Președintele PNL, Klaus Iohannis, este clar în campanie electorală”.