Reprezentanții Avocatului Poporului, în inspecție la Academia de Poliție, după apariția unor imagini în care un șobolan se plimba pe holurile căminului instituției

Publicat: 26 10. 2022, 15:49
Actualizat: 26 10. 2022, 16:25

This browser does not support the video element.

Reprezentanții Avocatului Poporului s-au dus în inspecție la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București, la scurt timp după ce, pe internet, au apărut imagini cu un șobolan plimbându-se pe holurile căminului studențesc al instituției.

O înregistrare video realizată la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București a ajuns virală pe internet, din cauza unui șobolan care se plimba pe holurile instituției.

Lucru pentru care reprezentanții Avocatului Poporului au bătut la ușa academiei în această dimineață.

„Reprezentanții Avocatului Poporului sunt, în aceste momente, într-o inspecție inopinată în Academia de Poliție. Așteptăm cu mare interes finalizarea verificărilor și identificarea unor soluții urgente pentru ca umilirea studenților să înceteze”, a transmis Sindicatul Europol, miercuri.

Academia de Poliție, fără autorizație în cazul unui incendiu?!

Surse din cadrul Academiei de Poliție au confirmat informația pentru Gândul, precizând că este vorba de mai mulți reprezentanți ai Avocatului Poporului, și că, de asemenea, Academia nu ar avea autorizație în cazul unui incendiu.

Sindicatul Europol a postat, luni noapte, imagini cu condiţiile de cazare de la Academia de Poliţie, precizând că acestea sunt „mult mai proaste decât în orice penitenciar din țară”.